Servicii plasare de personal

La locul potrivit, la timpul potrivit, in echipa optima! Acest lucru este posibil in firma Kleinhaus.

Personal detasat pentru compania dv.

Cu aprobarea Agenției Federale de Ocupare a Forței de Muncă, noi, in calitate de companie de construcții de drumuri și peisagistică, avem dreptul de a cesiona (imprumuta) angajații noștri altor firme din domeniul construcții și peisagistică.

Personalul nostru, format din angajati instruiți cu regularitate, este foarte motivat, de incredere  și cu disponibilitatatea pentru a fi utilizat pe șantierele de construcții din Germania. Acestia au întotdeauna  asupra lor „pașaportul de siguranță”, în conformitate cu regulamentul SCC **. Ne ocupăm de cazare și de logistica necesară.


Intermediere de personal pentru compania dv.


Pe lângă detasarea de personal, vă oferim și posibilitatea preluarii prin transfer în compania dv. a personalului imprumutat, după o anumită perioada. O astfel de achiziție duce deseori la o valoare adăugată pentru toți cei implicați. Bineînțeles, o condiție prealabilă pentru o preluare este obiectivul comun. Daca exista un consens cu privire la acest subiect, suntem bucurosi suntem bucurosi sa purtam discutii in acest sens cu angajatii nostri.

Claudia Leemhuis

Telefon +49 4961 6641918 (DE)
Telefax +49 4961 66419918 (DE)
Mobil +49 151 17136436 (DE)
Email cl@kleinhaus-papenburg.de